Messu Nurmijärven kirkossa

4. paastonajan sunnuntai

Tätä pyhää kutsutaan kirkollisessa slangissa leipäsunnuntaiksi, koska sen ytimessä on Jeesuksen sanat itsestään elämän leipänä. Tällä Jeesus viittasi jo ennalta ehtoolliseen, jossa hän ravitsee kristitytt leivän ja viinin kautta ristillä antamallaan uhrilla. Toinen, vanhempi otsikko on "Iloitkaa!", joka tulee päivän psalmista. Ehtoollinen on ilon hetki, sillä sen myötä saamme synnit anteeksi ja juhlimme myös Jeesuksen ylösnousemusta.

Liturgian johtaa Markus Asunta, Riku Larmala saarnaa ja Leena Sipola avustaa. Kanttorina toimii Satu Ranta.

Erityisen tervetulleeksi toivotamme juuri sinut, sekä rippikoulutaivaltaan seurakuntasafarin merkeissä aloittavat nuoret.

Ystävyyden kammari

Esirukousilta

Rukoillaan yhdessä tärkeiden omien ja yhteisten asioiden puolesta Kaikille avoin

Nurmijärven kirkko