Palmusunnuntain messu

"Olkoon teilläkin sellainen mieli, joka Kristuksella Jeesuksella oli." (Fil. 2:5) Kunnian kuninkaan alennustie.

Jeesuksen elämän viimeiset päivät ovat käsillä. Kansa, joka riemuiten, Hoosiannaa huutaen ja palmunoksia heilutellen vastaanotti Jerusalemiin aasilla ratsastaneen Jeesuksen, ei arvannut, että pian oltaisiin Golgatalla, jossa tuo juhlittu ja odotettu kunnian kuningas kuolee ristillä.

Liturgina Tiina Huovila, saarnaa Johannes Haapalainen, kanttorina Julia Hyyrynen, Sjöholmin perhe ja Riitta-Leena Salomaa toimivat avustustehtävissä.

Messun aikana on alakerran kerhotilassa pyhäkoulu lapsille. Messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit seurakuntasalissa. Tervetuloa!

p.s. Muistakaa siirtää kellot kesäaikaan!

Pyhäkoulu, Rajamäki

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Pyhäkoulu, Nurmijärvi

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105