Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Rajamäen kirkossa

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Rajamäen kirkossa. Urut vaikenevat. LIturginen väri on musta.

Jumalan Karitsa

Pitkäperjantain sanoma julistaa: Kristus on kuollut meidän puolestamme. Hänen sovitustyönsä on täytetty. Siksi tämä on suuri päivä kristikunnassa.

Pitkäperjantain raamatunteksteissä seurataan Golgatan tapahtumia ristiinnaulitsemisesta Jeesuksen kuolemaan.

Raamatuntekstit:

Psalmi Ps. 22: 7-20. Minä olen maan mato, en enää ihminen,
olen kansani hylkäämä, ihmisten pilkka.

Ensimmäinen lukukappale Jes. 53 . Kuka uskoo meidän sanomamme? Kuka ymmärtää Herran käsivarren voiman?

Toinen lukukappale Hepr. 5: 7-10. Ihmiselämänsä päivinä Jeesus ääneen itkien rukoili ja huusi avukseen häntä, jolla oli valta pelastaa hänet kuolemasta, TAI   Hepr. 10: 12-20 . Kristus on uhrannut yhden ainoan syntiuhrin ja asettunut pysyvästi istuimelleen Jumalan oikealle puolelle.

Evankeliumi Matt. 27: 33-54. Kun he tulivat paikkaan, jota kutsutaan Golgataksi, Pääkallonpaikaksi, he tarjosivat Jeesukselle juotavaksi viiniä, johon oli sekoitettu sappea.

Palveluksessa palvelevat pastori Jouni Vasikainen ja kanttori Julia Hyyrynen

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia! Lapsille pyhäkoulu.

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!