Pääsiäisen perhemessu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Pääsiäisaamun messu. Kristus on ylösnoussut! Ps. 118:15-23 (24) Psalmi: Kuulkaa, miten voitonhuuto kajahtaa, riemu raikuu pelastettujen majoilta:   Herran käsi on voimallinen! Herran käsi on meidän yllämme.

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Raamatuntekstit:

Psalmi Ps. 118:15-23 (24).  Kuulkaa, miten voitonhuuto kajahtaa,
riemu raikuu pelastettujen majoilta:
  Herran käsi on voimallinen! Herran käsi on meidän yllämme.

Ensimmäinen lukukappale Hoos. 6: 1-3 .  Tulkaa, palatkaamme Herran luo! (TAI Jes. 25: 8-9)

(Toinen lukukappale 1. Kor. 5: 6-8. Ettekö tiedä, että pieni määrä hapatetta hapattaa koko taikinan?)

Evankeliumi Matt. 28: 1-8 .  Sapatin päätyttyä, viikon ensimmäisen päivän koittaessa, tulivat Magdalan Maria ja se toinen Maria katsomaan hautaa.

Pääsiäisaamun messussa palvelevat pastorit Jouni Vasikainen (liturgia ja sarna) ja Pirjo Kuula (avustus) sekä kanttori Julia Hyyrynen ja messuryhmä 4.

Pyhäkoulu, Rajamäki

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Pyhäkoulu, Nurmijärvi

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105