Suruleiri perheille

pe 6.4. kello 18.00 - su 8.4.

Suruleiri perheille Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Suruleiri tukee perheitä surun kohtaamisessa. Käymme läpi suruun liittyviä ajatuksia ja tunteita toiminnallisin menetelmin.

Leiri on tarkoitettu perheille, joissa on alaikäisiä lapsia. Suositeltava ajankohta osallistumiselle on, kun läheisen kuolemasta on kulunut vähintään n. vuosi. Leirin ohjaajina toimivat diakonian työntekijät, lastenohjaajat ja vapaaehtoiset. Yhteisiä tapaamisia on ennen ja jälkeen leirin. Leirille otetaan enintään kymmenen perhettä. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ja keskustelujen perusteella muodostetaan ryhmä.

diakonissa
Ylitilantie 6
01800 Klaukkala

Diakoninen perhetyö, koko kunta

Ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen

Nurmijärven seurakunta kutsuu kaikki tulevat ekaluokkalaiset kirkkohetkeen.

Nurmijärven kirkko

Ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen

Nurmijärven seurakunta kutsuu kaikki tulevat ekaluokkalaiset kirkkohetkeen.

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.