Messu Klaukkalan kirkossa

1. sunnuntai pääsiäisen jälkeen. Messuun kutsutaan erityisesti ikäihmisten syntymäpäiville ilmoittautuneet vieraat.

"Yhtäkkiä Jeesus itse seisoi opetuslastensa keskellä ja sanoi: "Rauha teille."

Pääsiäinen jatkua saa! Ensimmäisenä sunnuntaina pääsiäisestä teemana on "Ylösnousseen todistajia". Messun toimittavat Anni Pesonen (saarna), Ida Vartiala, Jonna Vartiainen ja Hanna Alava. Lapsille pyhäkoulu.

Messun jälkeen kirkkokahvit. Ikäihmisten syntymäpäivään ilmoittautuneiden juhla seurakuntasaleissa messun jälkeen.

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messussa vietetään uskontunnustuksen muistopäivää miettien sitä, mikä on kristillisen uskon syvin ydin. Ihmisen pienuuden ja Jumalan suuruuden sekä avaran armon näkökulmaa mietiskelyyn tuo Herättäjä-yhdistyksen kirkkopyhä.

Messu Rajamäen kirkossa Uskonpuhdistuksen muistopäivänä

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea." (1. Kor. 3: 11)

Rukoushetki

Uskonpuhdistuksen muistopäivän rukoushetki