Messu, pyhäkoulu ja kirkkokahvit

su 8.4. kello 10.00 - kello 11.30

Rajamäen kirkko

"Minä tässä olen, ei kukaan muu." 1. sunnuntai pääsiäisestä, Ylösnousseen todistajia

Päivän latinankielinen nimi "quasimodogeniti" viittaa pääsiäisenä kastettuihin. Kannettuaan koko viikon kasteessa saamaansa valkoista vaatetta kastetut pukeutuivat nyt jälleen tavalliseen arkiasuun. Heidän tehtävänsä oli tästä lähtien todistaa jokapäiväisessä elämässään ylösnousseesta Vapahtajasta ja hänessä täyttyneestä Jumalan lupauksesta. Tämä sama tehtävä on annettu myös meille nykyajan kastetuille ja kristityille.

Liturgina Tiina Huovila, saarnaa Timo Reuhkala Sansasta, kanttorina Jonna Vartiainen. Kaakaopyhäkoululaiset avustavat. Messun jälkeen Rajamäen Martat tarjoilevat kirkkokahvit. Messun aikana on pyhäkoulu lapsille kirkon alakerran kerhotiloissa. Pyhäkouluun voi mennä suoraan messun alkaessa, mutta voi siirtyä myös kaakaopyhäkoululaisten mukana kiitosvirren jälkeen ja palata takaisin ehtoolliselle.

Tervetuloa!

 


Katso myös

su 23.9. klo 10.00 -11.30

Rajamäen kirkko

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105
su 30.9. klo 16.00 -17.00

Rajamäen kirkko

Perhemessu

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Tervetuloa niin pienet kuin isotkin Jumalan perheväkeen kuuluvat viettämään yhteistä Mikkelinpäivän messua! Huom! Rajamäessä ei messua klo 10!