Röykän perhekerho

Röykän Toimela

Perhekerhossa pidetään lasten kirkkohetki klo 9.30 alkaen. Kirkkohetken kesto max 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lasten kirkkohetken pitää Mirkka Hella yhdessä kanttorin kanssa. Lauletaan, leikitään ja ihmetellään yhdessä taivaan Isää. Kirkkohetki on osa perhekerhon ohjelmaa.

Mukaan voit tulla silloin tällöin tai joka kerta, varsinaista ilmoitatutumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Perttulan kansantalo