Mitä meille kuuluu? -Parisuhdeleiri

pe 20.4. kello 18.00 - su 22.4. kello 14.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Vietetään pariskuntina yhteistä aikaa vailla arjen normaaleja rutiineja. Parisuhteen vuorovaikutuksesta tulee puhumaan perheneuvoja Tea Talhola perheasiainneuvottelukeskuksesta.

Mitä meille kuuluu? - parisuhdeleiri on tarkoitettu kaikille pariskunnille, jotka haluavat parantaa vuorovaikutus- ja yhteistoimintataitojaan. Alustajana ja keskustelijana perheasiainneuvottelukeskuksen perheneuvoja Tea Talhola.

Ohjelmassa myös yhdessäoloa rentoutuen, ulkoilua, saunomista rantasaunassa ja tietenkin hyvää ruokaa!

Tulet saamaan leirikirjeen leirin tarkemmasta aikataulusta ja sisällöstä lähempänä leiriä.

Leirin ohjaajina toimivat Lapsi- ja perhetyöntekijät Tarja Tolppola ja Riikka Sarmala.

Leiri ei ole tarkoitettu akuutissa kriisissä oleville pareille.

Leirin hinta:

50€/ hlö sis. majoituksen ja täysihoidon.

Laskutus tapahtuu verkkomaksulaskutuksella. Saat verkkomaksulinkin erillisellä sähköpostilla ennen leiriä. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen leirille tuloa.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Srk-kerho

Keskustelupainotteinen kerho, hartaus, vapaaehtoinen kahviraha 1,- vetäjänä Anita Harju ja Liisa Paulanto

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Srk-kerho