Rauhanyhdistyksen perhemessu

Cantate! Laulakaa! 4. sunnuntai pääsiäisestä, Taivaan kansalaisena maailmassa.

Pääsiäisaika jatkuu vielä ja tämäkin pyhä liittyy sen iloisten sunnuntaiden ketjuun. Seurakunta kulkee Voittajan jäljissä totuudessa ja rakkaudessa kohti täydellistä iloa taivaassa ja elää samalla taivaan kansalaisina jo nyt tässä maailmassa.

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Liturgina Tiina Huovila, saarnaa Teuvo Mononen, kanttorina Jonna Vartiainen. Mukana myös Nurmijärven kirkkokuoro. Rauhanyhdistysläiset avustavat.

Messun aikana on lapsille pyhäkoulu alakerran kerhotiloissa. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit. Tervetuloa!

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!

Perhemessu

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Tervetuloa niin pienet kuin isotkin Jumalan perheväkeen kuuluvat viettämään yhteistä Mikkelinpäivän messua! Huom! Rajamäessä ei messua klo 10!