Konfirmaatiomessu

su 6.5. kello 10.00 - kello 11.30

Nurmijärven kirkko

"Hyvä on sen osa, joka luottaa Herraan." 5. sunnuntai pääsiäisestä, rukoussunnuntai. Sääksi 1 -rippileirin konfirmaatio.

Rukous on sydämen puhetta Jumalan kanssa. Jeesus itse opetti ja kehotti seuraajiaan rukoilemaan, mm. opettamalla Isä meidän -rukouksen. Siinä on tiivistettynä kaikki se, mitä me ihmiset tarvitsemme.

Sääksi 1 -rippileirin konfirmaatiomessu. Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen, avustaa Anna-Kaisa Tenhunen, Kasimiira Edelmann ja Iiris Savolainen. Myös konfirmoitavat nuoret ja leirin isoset toimivat erilaisissa tehtävissä, ehtoollisella avustavat Säde Takala ja Jasmin Anttila.

Messun kesto on noin 1,5 tuntia. Valokuvauksen ja videoinnin toivotaan tapahtuvan omalta paikalta, erityisesti alttarialue on rauhoitettu messun toimittajien ja konfirmoitavien käyttöön. Messun jälkeen nuorista voi ottaa valokuvia alba päällä.

Tervetuloa yhteiseen juhlaan!


Katso myös

su 23.9. klo 10.00 -11.30

Rajamäen kirkko

Messu Rajamäen kirkossa

"Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani." Ps. 119: 105
su 30.9. klo 16.00 -17.00

Rajamäen kirkko

Perhemessu

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Tervetuloa niin pienet kuin isotkin Jumalan perheväkeen kuuluvat viettämään yhteistä Mikkelinpäivän messua! Huom! Rajamäessä ei messua klo 10!