Tahdon musiikkia! - häämusiikkikonsertti

Nurmijärven kirkko

Häät tulossa? Tule kuuntelemaan häämusiikin uudet tuulet ja vahvat perinteet.

Prinsessa Ruusunen, Mendelssohn, Kuula.. Vaiko sittenkin Morricone, John Legend, Hakanpää!

Tahdon musiikkia! - konsertissa seurakuntamme kanttorit esittelevät perinteistä häämusiikkia ja uudempia tuttavuuksia. Kanttoreista mukana Jonna Vartiainen, Mikko Peltokorpi sekä Satu Ranta.

Pastorit Anna-Kaisa Tenhunen ja Ida Vartiala valottavat musiikin ohessa vihkikaavan salaisuuksia - ja mahdollisuuksia.

Konsertin jälkeen on mahdollista jäädä kyselemään kirkon vahtimestarilta Sari Koljoselta esimerkiksi kirkon koristelusta. Myös tilaisuuden papit ja kanttorit jäävät vastailemaan kinkkisiinkin kysymyksiin.

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Nurmijärven kirkko

Cantica-kuoron konsertti

Kuoroa johtaa Arja Virtanen-Haapasalmi

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa mukaan laulamaan uusia tai perinteisiä, mutta sitäkin kauniimpia joululauluja! Mukana laulamassa Rajamäen mieslaulajat.