Tahdon musiikkia! - häämusiikkikonsertti

Nurmijärven kirkko

Häät tulossa? Tule kuuntelemaan häämusiikin uudet tuulet ja vahvat perinteet.

Prinsessa Ruusunen, Mendelssohn, Kuula.. Vaiko sittenkin Morricone, John Legend, Hakanpää!

Tahdon musiikkia! - konsertissa seurakuntamme kanttorit esittelevät perinteistä häämusiikkia ja uudempia tuttavuuksia. Kanttoreista mukana Jonna Vartiainen, Mikko Peltokorpi sekä Satu Ranta.

Pastorit Anna-Kaisa Tenhunen ja Ida Vartiala valottavat musiikin ohessa vihkikaavan salaisuuksia - ja mahdollisuuksia.

Konsertin jälkeen on mahdollista jäädä kyselemään kirkon vahtimestarilta Sari Koljoselta esimerkiksi kirkon koristelusta. Myös tilaisuuden papit ja kanttorit jäävät vastailemaan kinkkisiinkin kysymyksiin.

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Nurmijärven kirkko

Lohdutuksen ilta

Musiikkia, laulua ja sanoja menetyksestä, surusta ja toivosta

Safarikuoron konsertti

Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

Musisoidaan yhdessä!Keväinen konsertti Rajamäen kirkossa.

Julia ystävineen.Konsertissa on mukana nurmijärviläisiä laulajia ja soittajia ,jotka ovat tulleet tutuiksi kuluneen 15 vuoden työurani aikana.