Tahdon musiikkia! - häämusiikkikonsertti

Nurmijärven kirkko

Häät tulossa? Tule kuuntelemaan häämusiikin uudet tuulet ja vahvat perinteet.

Prinsessa Ruusunen, Mendelssohn, Kuula.. Vaiko sittenkin Morricone, John Legend, Hakanpää!

Tahdon musiikkia! - konsertissa seurakuntamme kanttorit esittelevät perinteistä häämusiikkia ja uudempia tuttavuuksia. Kanttoreista mukana Jonna Vartiainen, Mikko Peltokorpi sekä Satu Ranta.

Pastorit Anna-Kaisa Tenhunen ja Ida Vartiala valottavat musiikin ohessa vihkikaavan salaisuuksia - ja mahdollisuuksia.

Konsertin jälkeen on mahdollista jäädä kyselemään kirkon vahtimestarilta Sari Koljoselta esimerkiksi kirkon koristelusta. Myös tilaisuuden papit ja kanttorit jäävät vastailemaan kinkkisiinkin kysymyksiin.

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Hebrealaisten Laulujen Ilta

Tule laulamaan hebrealaisia hengellisiä lauluja.

Taivas sylissäni - levynjulkistuskonsertti

Aarne Pelkonen, baritoni Kalevi Kiviniemi, urut ja Juho Alakärppä, piano Tunnelmallinen joulukonsertti sinulle!