Tahdon musiikkia! - häämusiikkikonsertti

Nurmijärven kirkko

Häät tulossa? Tule kuuntelemaan häämusiikin uudet tuulet ja vahvat perinteet.

Prinsessa Ruusunen, Mendelssohn, Kuula.. Vaiko sittenkin Morricone, John Legend, Hakanpää!

Tahdon musiikkia! - konsertissa seurakuntamme kanttorit esittelevät perinteistä häämusiikkia ja uudempia tuttavuuksia. Kanttoreista mukana Jonna Vartiainen, Mikko Peltokorpi sekä Satu Ranta.

Pastorit Anna-Kaisa Tenhunen ja Ida Vartiala valottavat musiikin ohessa vihkikaavan salaisuuksia - ja mahdollisuuksia.

Konsertin jälkeen on mahdollista jäädä kyselemään kirkon vahtimestarilta Sari Koljoselta esimerkiksi kirkon koristelusta. Myös tilaisuuden papit ja kanttorit jäävät vastailemaan kinkkisiinkin kysymyksiin.

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Puhelin, rukous ja elämä

Yhteistä rukousta Domini Life -mobiilirukoussovelluksen avulla Timo Reuhkalan johdolla

Tuomasmessu

Helatorstain iltamessu. Aiheena taivaaseen astunut Kristus. Ennen messua Domini life -rukoustapahtuma klo 16 ja keittopäivällinen klo 17. Ei messua klo 10!

Monikulttuurinen kevätjuhla Klaukkalan kirkolla perjantaina 31.5. klo 18-21