Helluntain messu ja kirkkokahvit

"Tule, Pyhä Henki, täytä uskoviesi sydämet ja sytytä heihin rakkautesi liekki." Helluntaipäivä, Kaatuneitten muistopäivä ja Röykän Metsänkävijöiden kirkkopyhä. Messun jälkeen lasketaan seppeleet sankarihaudoille.

Pyhän Hengen aika on alkanut. Helluntai on pääsiäisajan viimeinen sunnuntai ja siitä lähtien nimetään kirkkovuoden loppujakson sunnuntait helluntain mukaan. Aika ensimmäisestä helluntaista viimeiseen tuomioon on Pyhän Hengen aikaa.

Helluntain juhlimisen lisäksi muistamme sodassa kaatuneita ja laskemme messun päätteeksi seppeleet sankarihaudoille.

Röykän Metsänkävijät avustavat messussa eri tehtävissä ja viettävät messun jälkeen kauden päätösjuhlaansa kirkossa.

Liturgina Tiina Huovila, saarnaa kirkkoherra Ari Tuhkanen, kanttorina Julia Hyyrynen. Avustamassa partiolaisten lisäksi Kohtaamispaikan ja Ankkurin väkeä sekä nuoria.

Messun jälkeen kirkkokahvit. Huom! Ei pyhäkoulua! Tervetuloa!

Messu Rajamäen kirkossa Uskonpuhdistuksen muistopäivänä

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea." (1. Kor. 3: 11)

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messussa vietetään uskontunnustuksen muistopäivää miettien sitä, mikä on kristillisen uskon syvin ydin. Ihmisen pienuuden ja Jumalan suuruuden sekä avaran armon näkökulmaa mietiskelyyn tuo Herättäjä-yhdistyksen kirkkopyhä.

Iltamessu

Iltamessu "Uskonpuhdistuksen muistopäivä"