Lampi laulaa VII Mä oksalla ylimmällä kuorojen yhteislaulu

Iso pappila

Paikallisten kuorojen keväinen laulutilaisuus, myös muutama yhteislaulu

Kauniin sään salliessa laulamme yhdessä, iloitsemme kuulemastamme ja nautimme kevään ihmeestä. Sadesäällä vietämme yhteisen hetken Nurmijärven kirkossa. Lammella on rajoitetusti istumapaikkoja, joten ota mahdollisuuksiesi mukaan se huomioon.

kanttori, Rajamäen kirkkopiiri
Patruunantie 7
05200 Rajamäki
Kanttori, Klaukkalan kirkkopiiri
Ylitilantie 6
1800 Klaukkala
Kanttori, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho