Muumimaailman retki

Muumimaailma

Perinteinen koko päivän retki Naantalin Muumimaailmaan!

Bussi lähtee Nurmijärven seurakuntakeskuksen parkkipaikalta (Kirstaantie 5-7) klo 7.45 ja palaa samaan paikkaan klo 17.45.

Retken hinta on 35€ / henkilö ja se sisältää rannekkeen sekä matkat. Alle 2-vuotias sylissä on ilmainen, omalla istumapaikalla 10€.

Mukaan mahtuu 55 ensiksi ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisen lomakkeen kautta, johon pääset sivun yläreunan "ilmoittaudu tästä" - painikkeesta. Ilmoittautuminen on vielä avoinna. Matka maksetaan 18.5. mennessä ,jonka jälkeen ilmoittautuneille maksulinkki lähetetään välittömästi maksettavaksi.
Retken ruokailut ovat omakustanteisia. Muumimaailman ruokapaikoissa käytetään mahdollisimman paljon lähialueilla tuotettuja raaka-aineita ja luomua. Ravintoloissa on huomioitu myös yleisimmät allergiat ja muut ruokarajoitteet.

Lisätietoja: www.muumimaailma.fi
Retken tiedot: Sanna Puhakka 050 467 2454, sanna.puhakka@evl.fi
Ilmoittautumisen ja laskutuksen tiedot: Taina Rauhala 050 356 4881, taina.rauhala@evl.fi

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Röykän Toimela

Röykän perhekerho

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhossa koko perheen yhteinen kirkkohetki klo 9.30, kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.