Muumimaailman retki

Muumimaailma

Perinteinen koko päivän retki Naantalin Muumimaailmaan!

Bussi lähtee Nurmijärven seurakuntakeskuksen parkkipaikalta (Kirstaantie 5-7) klo 7.45 ja palaa samaan paikkaan klo 17.45.

Retken hinta on 35€ / henkilö ja se sisältää rannekkeen sekä matkat. Alle 2-vuotias sylissä on ilmainen, omalla istumapaikalla 10€.

Mukaan mahtuu 55 ensiksi ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisen lomakkeen kautta, johon pääset sivun yläreunan "ilmoittaudu tästä" - painikkeesta. Ilmoittautuminen on vielä avoinna. Matka maksetaan 18.5. mennessä ,jonka jälkeen ilmoittautuneille maksulinkki lähetetään välittömästi maksettavaksi.
Retken ruokailut ovat omakustanteisia. Muumimaailman ruokapaikoissa käytetään mahdollisimman paljon lähialueilla tuotettuja raaka-aineita ja luomua. Ravintoloissa on huomioitu myös yleisimmät allergiat ja muut ruokarajoitteet.

Lisätietoja: www.muumimaailma.fi
Retken tiedot: Sanna Puhakka 050 467 2454, sanna.puhakka@evl.fi
Ilmoittautumisen ja laskutuksen tiedot: Taina Rauhala 050 356 4881, taina.rauhala@evl.fi

Kuusirinteen kerhotalo

Kuusirinteen perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Rajamäen perhekerho

Perttulan kansantalo