Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Tervetuloa!

Sunnuntain aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa.

Liturgi Leena Sipola, saarnaa Jari Araneva Kansanlähetyksestä, kanttori Enni Maaninka.

Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkohallituksen kautta.

Nurmijärven kirkko

Uskon Yö

Uskon Yö on maanlaajuinen seurakuntatapahtuma, joka järjestettiin emsimmäisen kerran syksyllä 2015.Tervetuloa tilaisuuteen, jossa taide, usko ja ihmiset kohtaavat toisensa!

Lasse Heikkilän laulujen messu

Lauletaan lauluja Suomalaisesta messusta sekä muita Lasse Heikkilän lauluja ja ollaan sovinnon teeman äärellä. Pyhän aiheena "Antakaa toisillenne anteeksi". HUOM! Ei messua klo 10!Messussa on mukana Nurmijärven kirkkokuoro ja bändi Pertti Eskelisen johdolla!

Pyhäinpäivän aamun messu Nurmijärven kirkossa

Pyhäinpäivä aamuna juhlimme pyhien yhteyttä. Kasteen ja ehtoollisen kautta olemme yhtä Jeesuksen kanssa, ja hänen välityksellään jo taivaan juhlaan päässeiden pyhien kanssa. Jokaisessa messussa on pääsiäisen tapahtumien lisäksi läsnä myös taivaan juhla.