Kirkkoesittely

la 25.8. kello 10.00

Rajamäen kyläpäivien yhteydessä on kirkon esittely kaiken ikäisille, erityisesti lapset huomioiden.

Klo 10-14 seurakunnan lapsityö esittelee kirkkoa. Esittelyssä lapset ja lapsenmieliset voivat itse osallistuen tutustua kirkkoon. Tutustumisen lomassa pääset myös  hetkeksi hengähtämään ja rauhoittumaan kirkon rauhaan.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Taaperokerho, Nurmijärvi

Kun vauva on kasvanut taaperoksi (n. 1-2,5v.) olette tervetulleita leikkimään ja viihtymään kanssamme.

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Klaukkalan perhekerho