Rajamäen kyläpäivä

Artturi-sali

Rajamäen kyläpäivillä on seurakunnan oma teltta ja ilmapalloja lapsille, Artturisalilla Patruunantie 1 tarjoillaan virvokkeita, hengailua nuorten nurkkauksessa, jutustelua, lauluhetkiä klo 12 ja 14 . Tapaat seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Kyläpäivillä seurakunnan teltalla on myynnissä käsityötuotteita diakonian hyväksi. Kuulet vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Nuoremmalle väelle on tarjolla ilmapalloja. Artturisalilla 9.30-15 voi käydä hengähtämässä ja nauttimassa virvokkeita. Lauluhetket ovat klo 12 ja 14. Nuorille on oma hengailunurkka.  Rajamäen kirkossa klo 10-14 on erityisesti lapsia osallistava kirkon esittely.

Messu Rajamäen kirkossa Uskonpuhdistuksen muistopäivänä

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea." (1. Kor. 3: 11)

Nurmijärven seurakuntakeskus

Siioninvirsiseurat