Rajamäen kyläpäivä

Artturi-sali

Rajamäen kyläpäivillä on seurakunnan oma teltta ja ilmapalloja lapsille, Artturisalilla Patruunantie 1 tarjoillaan virvokkeita, hengailua nuorten nurkkauksessa, jutustelua, lauluhetkiä klo 12 ja 14 . Tapaat seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Kyläpäivillä seurakunnan teltalla on myynnissä käsityötuotteita diakonian hyväksi. Kuulet vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Nuoremmalle väelle on tarjolla ilmapalloja. Artturisalilla 9.30-15 voi käydä hengähtämässä ja nauttimassa virvokkeita. Lauluhetket ovat klo 12 ja 14. Nuorille on oma hengailunurkka.  Rajamäen kirkossa klo 10-14 on erityisesti lapsia osallistava kirkon esittely.

Messu Klaukkalan kirkossa

Jumalan sanan kylvö

Parkkimäen ulkoilualue, Urheilutie, 01900 Nurmijärvi

Metsäperhekerho

Vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho metsän rauhassa, jossa tutustutaan luonnon ihmeisiin, liikutaan ja lauletaan.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Tuolijumppa

Kunnan liikunnanohjaajan vetämä kevyt tuolijumppa j.t vko parittomilla viikoilla