Rajamäen kyläpäivä

Artturi-sali

Rajamäen kyläpäivillä on seurakunnan oma teltta ja ilmapalloja lapsille, Artturisalilla Patruunantie 1 tarjoillaan virvokkeita, hengailua nuorten nurkkauksessa, jutustelua, lauluhetkiä klo 12 ja 14 . Tapaat seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Kyläpäivillä seurakunnan teltalla on myynnissä käsityötuotteita diakonian hyväksi. Kuulet vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Nuoremmalle väelle on tarjolla ilmapalloja. Artturisalilla 9.30-15 voi käydä hengähtämässä ja nauttimassa virvokkeita. Lauluhetket ovat klo 12 ja 14. Nuorille on oma hengailunurkka.  Rajamäen kirkossa klo 10-14 on erityisesti lapsia osallistava kirkon esittely.

Perttulan kansantalo

Perttulan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Taaperokerho, Klaukkala

Kun vauva on kasvanut taaperoksi (n. 1-2,5v) olette tervetulleita leikkimään ja viihtymään kanssamme.

Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Kevään viimeisillä naisten aamukahveilla lauteille nousee Amanda-tiimi.