Rajamäen kyläpäivä

Artturi-sali

Rajamäen kyläpäivillä on seurakunnan oma teltta ja ilmapalloja lapsille, Artturisalilla Patruunantie 1 tarjoillaan virvokkeita, hengailua nuorten nurkkauksessa, jutustelua, lauluhetkiä klo 12 ja 14 . Tapaat seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Kyläpäivillä seurakunnan teltalla on myynnissä käsityötuotteita diakonian hyväksi. Kuulet vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Nuoremmalle väelle on tarjolla ilmapalloja. Artturisalilla 9.30-15 voi käydä hengähtämässä ja nauttimassa virvokkeita. Lauluhetket ovat klo 12 ja 14. Nuorille on oma hengailunurkka.  Rajamäen kirkossa klo 10-14 on erityisesti lapsia osallistava kirkon esittely.

Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Perheiden ulkoilupäivä

Tervetuloa ulkoilemaan ja puuhailemaan!

Rajamäen nuorisotila Nurkka

Kaakaopyhäkoulu

Rajamäen kaakaopyhäkoulu

Kuusela

Kirkonkylän perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.