Kansanlaulumessu Sääksin leirikeskuksessa

su 26.8. kello 18.00

Kansalaulumessu Sääksin leirikeskuksen pihamaalla kaiken ikäisille. Samalla vietämme Rajamäen kirkkopiirin syyskauden aloitusta tarjoilujen kera. Kansallispukuun tai fereesiin pukeutuneet voivat samalla tuulettaa pukunsa talvisäilöä varten. Pyhän aiheena "lähimmäinen".

Saarna ja liturgia Pirjo Kuula, Riitta-Leena Sihvola, Tiina Huovila, Riku Larmala, musiikissa Julia Hyyrynen, Nurmijärven kirkkokuoro ja Nurmijärven pelimanni-yhtye.

Rajamäen kirkon parkkipaikalta klo 17.30 lähtö kimppakyydein. Jos kyytiisi mahtuu, koukkaa parkkipaikan kautta.

Kohtaamispaikka Ystävyyden kammari

Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu tila yhdessäoloon, keskusteluun ja olemiseen. Vapaaehtoinen kahviraha 1,-

Nurmijärven seurakuntakeskus

Nurtsin pyhis

1.-6. -luokkalainen, tule mukaan iloiseen iltapäivään!

Ystävyyden kammari

Esirukousilta

Rukoillaan yhdessä tärkeiden omien ja yhteisten asioiden puolesta Kaikille avoin