Kansanlaulumessu Sääksin leirikeskuksessa

su 26.8. kello 18.00

Kansalaulumessu Sääksin leirikeskuksen pihamaalla kaiken ikäisille. Samalla vietämme Rajamäen kirkkopiirin syyskauden aloitusta tarjoilujen kera. Kansallispukuun tai fereesiin pukeutuneet voivat samalla tuulettaa pukunsa talvisäilöä varten. Pyhän aiheena "lähimmäinen".

Saarna ja liturgia Pirjo Kuula, Riitta-Leena Sihvola, Tiina Huovila, Riku Larmala, musiikissa Julia Hyyrynen, Nurmijärven kirkkokuoro ja Nurmijärven pelimanni-yhtye.

Rajamäen kirkon parkkipaikalta klo 17.30 lähtö kimppakyydein. Jos kyytiisi mahtuu, koukkaa parkkipaikan kautta.

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho