Kansanlaulumessu Sääksin leirikeskuksessa

su 26.8. kello 18.00

Kansalaulumessu Sääksin leirikeskuksen pihamaalla kaiken ikäisille. Samalla vietämme Rajamäen kirkkopiirin syyskauden aloitusta tarjoilujen kera. Kansallispukuun tai fereesiin pukeutuneet voivat samalla tuulettaa pukunsa talvisäilöä varten. Pyhän aiheena "lähimmäinen".

Saarna ja liturgia Pirjo Kuula, Riitta-Leena Sihvola, Tiina Huovila, Riku Larmala, musiikissa Julia Hyyrynen, Nurmijärven kirkkokuoro ja Nurmijärven pelimanni-yhtye.

Rajamäen kirkon parkkipaikalta klo 17.30 lähtö kimppakyydein. Jos kyytiisi mahtuu, koukkaa parkkipaikan kautta.

Perttulan kansantalo

Perttulan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Taaperokerho, Klaukkala

Kun vauva on kasvanut taaperoksi (n. 1-2,5v) olette tervetulleita leikkimään ja viihtymään kanssamme.

Huhtikuun varhaisnuorten leiri Sääksissä

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan ! Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa mm: - kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa - uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja - uusia kavereita - mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa - juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta