Messu ja kirkkokahvit

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." 15. sunnuntai helluntaista, Kiitollisuus. Riku Larmalan tehtäväänsiunaaminen.

Tänään siirrymme takaisin normaaliin messuaikaan eli messut taas klo 10.

Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Vain harva hänen auttamistaan ihmisistä palasi kiittämään häntä. Palaisitko sinä?

Tekstit: Neh. 8:5-10, 1. Tess. 5:16-24 ja Matt. 11:25-30

Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, avustavana pappina Pirjo Kuula, kanttorina Satu Ranta. Muissa avustustehtävissä diakoniapiiriläiset. Messussa siunataan myös pastori Riku Larmala tehtäväänsä Rajamäen kirkkopiirin palveluksessa.

Pyhäkoulut alkavat ensi viikolla. Messun jälkeen kirkkokahvit. Tervetuloa!

Messu Rajamäen kirkossa Uskonpuhdistuksen muistopäivänä

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea." (1. Kor. 3: 11)

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messussa vietetään uskontunnustuksen muistopäivää miettien sitä, mikä on kristillisen uskon syvin ydin. Ihmisen pienuuden ja Jumalan suuruuden sekä avaran armon näkökulmaa mietiskelyyn tuo Herättäjä-yhdistyksen kirkkopyhä.

Iltamessu

Iltamessu "Uskonpuhdistuksen muistopäivä"