Amandan aamukahvit

Levollinen aamuhetki naisille. Viestintäpäällikkö Outi Rajala alustaa aiheesta "Elämä rakenteilla".

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi. Sinulle nainen!

Amandan aamukahvit alkavat musiikilla ja alustuksella, minkä jälkeen nautitaan yhdessä kahvia emännän loihtimia herkkuja. Kahvin lomassa on mahdollisuus rukouspalveluun. Tule levänneenä, stressin riepomana, kannustusta kaipaavana, kunhan tulet!

15.9.2018 aiheena on "Elämä rakenteilla" ja alustajana on lähetysyhdistys Kylväjän viestintäpäällikkö Outi Rajala.

Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa toisena sunnuntaina helluntaista. Kirkkokahvit museokahvilassa

Pyhäpäivän aiheena ovat katoavat ja katoamattomat aarteet

Musiikkileiri 2019

Musiikin, soittamisen ja laulamisen riemua luonnonkauniin Sääksjärven maisemissa.

Nurmijärven kirkko

Cantica-kuoron konsertti