Amandan aamukahvit

Levollinen aamuhetki naisille. Viestintäpäällikkö Outi Rajala alustaa aiheesta "Elämä rakenteilla".

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi. Sinulle nainen!

Amandan aamukahvit alkavat musiikilla ja alustuksella, minkä jälkeen nautitaan yhdessä kahvia emännän loihtimia herkkuja. Kahvin lomassa on mahdollisuus rukouspalveluun. Tule levänneenä, stressin riepomana, kannustusta kaipaavana, kunhan tulet!

15.9.2018 aiheena on "Elämä rakenteilla" ja alustajana on lähetysyhdistys Kylväjän viestintäpäällikkö Outi Rajala.

Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Keskustelupiiri Ankkuri

Keskustelupiiri Ankkuri kokoontuu aina parillisten viikkojen sunnuntaina klo 15-17 Rajamäen kirkon kerhotilassa kirkon alakerrassa. Käynti kirkon takaa parkkipaikalta. Tervetuloa mukaan!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Toimintaa näkövammaisille

Vertaistuellinen kerhotapaaminen

Uskon yö - kuorojen sointia ja virsiä