Klaken iltamessu ja pyhä tanssi

su 23.9. kello 18.00

Iltamessussa hengähdetään musiikin, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Tänään mukana myös meditatiivista pyhää tanssia! Lapsille pyhäkoulu.

Iltamessu on yhteinen hetki ennen arjen alkua. Messua vietetään rennossa hengessä, pyhyydestä tinkimättä.

Syksyn ensimmäisen iltamessun erikoisuutena on pyhä tanssi, johon meidät johdattaa balettipedagogi, erikoisopettaja TM Tiina Sara-aho. Pyhä tanssi on kehorukouksen muoto, joka antaa erilaisen tavan lähestyä Jumalaa ja jumalanpalvelusta. Ennen iltamessua järjestetään pyhän tanssin kurssi, josta lisätietoa täältä. Messussa Tiina tanssii yksin ja kurssilaisten kanssa sekä joissain kohdin myös penkistä käsin voi osallistua liikkeeseen.

Messun aikana on lapsille pyhäkoulu.

Saarnavuorossa on Klaukkalan uusi pappi Ville Päivänsalo ja avustajana Ida Vartiala. Musiikista huolehtii kanttori Jonna Vartiainen.

Päivän aiheena on "Kristityn vapaus", 10. sunnuntai helluntaista.

Tervetuloa mukaan!

Klaukkalan kirkon Lähetyspiiri

Ajankohtaista lähetystyöstä

Rukoushetki

Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä

Lasse Heikkilän laulujen messu

Lauletaan lauluja Suomalaisesta messusta sekä muita Lasse Heikkilän lauluja ja ollaan sovinnon teeman äärellä. Pyhän aiheena "Antakaa toisillenne anteeksi". HUOM! Ei messua klo 10!Messussa on mukana Nurmijärven kirkkokuoro ja bändi Pertti Eskelisen johdolla!