Nuortenilta

Nuorisotila

Tervetuloa nuorteniltaan hengailemaan, pelailemaan ja pohtimaan asioita yhdessä.

Nuortenilta on avoin kaikille nuorille yläasteikäisitä eteenpäin. Illan aikana on vapaata hengailua ja yhteistä ohjelmaa, jolloin pelaillaan, leikitään, pohditaan itseä, muita, uskoa ja elämää. Tarjolla pientä makeaa ja suolaista juotavan kera.

Tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet :)

nuorisotyönohjaaja, Klaukkalan kirkkopiiri
Ylitilantie 6
01800 Klaukkala

Toukokuun varhaisnuorten leiri

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan ! Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa mm: - kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa - uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja - uusia kavereita - mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa - juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta.