Perhemessu

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessussa tutustutaan Jumalaan laulaen ja leikkien, huomioiden perheen pienimmätkin. Tervetuloa koko perhe!

Perhemessu on koko perheen messu, jossa jokaisella perheenjäsenellä on tärkeä rooli. Mikkelinpäivänä laulut ja leikit kertovat enkeleistä, noista taivaan Isän apureista ja sotureista.

Messua ovat toteuttamassa lastenohjaajat Iiris Tornack, Sari Lehtinen, Päivi Kallonen ja Kirsi Risto, papit Ida Vartiala ja Leena Sipola sekä kanttori Jonna Vartiainen.

Messun jälkeen kahvit ja mehut! Tervetuloa!

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messussa vietetään uskontunnustuksen muistopäivää miettien sitä, mikä on kristillisen uskon syvin ydin. Ihmisen pienuuden ja Jumalan suuruuden sekä avaran armon näkökulmaa mietiskelyyn tuo Herättäjä-yhdistyksen kirkkopyhä.

Iltamessu

Iltamessu "Uskonpuhdistuksen muistopäivä"

Raalan entinen koulu

Raalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.