Perhemessu

Perhemessu Rajamäen kirkko

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Tervetuloa niin pienet kuin isotkin Jumalan perheväkeen kuuluvat viettämään yhteistä Mikkelinpäivän messua! Huom! Rajamäessä ei messua klo 10!

Mikkelinpäivänä lauletaan enkelilauluja ja pohditaan ja tutkitaan, mitä enkelit ovat ja mitä ne tekevät. Lapset voivat pukeutua enkeliasuihin ja tulla mukaan enkelikulkueeseen. Lapset ovat myös tervetulleita ehtoollispöytään joko siunattaviksi tai nauttimaan ehtoollista. Messun kesto n. 45 min.

Messun jälkeen kirkkotarjoilut seurakuntasalissa. Ei pyhäkoulua.

Liturgina Tiina Huovila, kanttorina Julia Hyyrynen, avustaa Riku Larmala ja lastenohjaajat Eeva Aro ja Kirsi Marila. Kaisla-Kerttu Parkkonen soittaa huilua.

Tervetuloa!

Perhemessu

Seurakunnan ja Rauhanyhdistyksen pyhäkoulut toteuttavat messun yhdessä. Sen jälkeen on keittolounas.

Lasse Heikkilän laulujen messu

Lauletaan lauluja Suomalaisesta messusta sekä muita Lasse Heikkilän lauluja ja ollaan sovinnon teeman äärellä. Pyhän aiheena "Antakaa toisillenne anteeksi". HUOM! Ei messua klo 10!

Pyhäinpäivän aamun messu Nurmijärven kirkossa

Pyhäinpäivä aamuna juhlimme pyhien yhteyttä. Kasteen ja ehtoollisen kautta olemme yhtä Jeesuksen kanssa, ja hänen välityksellään jo taivaan juhlaan päässeiden pyhien kanssa. Jokaisessa messussa on pääsiäisen tapahtumien lisäksi läsnä myös taivaan juhla.