Virkistysviikonloppu aikuisille

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule virkistäytymään ja rentoutumaan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa Sääksjärven upean luonnon äärelle!

Virkistysviikonloppu on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat hetken hengähtää arjen rutiineista ja vain nauttia rennosta ilmapiiristä hyvän ruoan äärellä rantasaunan lämmöistä nauttien.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua yhteiseen ulkoiluun tai nauttia rentoutumisesta omaan tahtiin. Järjestettyyn toimintaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Pääosassa on rentoutuminen ja virkistäytyminen kullekin sopivalla tavalla.

Leiri alkaa lauantaina 6.10. klo 10 majoittumisella ja päättyy sunnuntaina noin klo 15 (päätöskahvit klo 14).

Leirin hinta on 40€/hlö täysihoidolla. Laskutus tapahtuu leirin jälkeen sähköpostiin lähetettävällä verkkomaksulinkillä. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä lapsi- ja perhetyön toimistoon: taina.rauhala@evl.fi.

Ohjaajina leirillä toimivat Tarja Tolppola tarja.tolppola@evl.fi ja Riikka Sarmala riikka.sarmala@evl.fi.

Ilmoittautumislinkki on avoinna 27.8. - 4.10.2018.

Lämpimästi tervetuloa!