Messu Klaukkalan kirkossa

Sadonkorjuun kiitosjuhla. Mukana Nurmijärven maataloustuottajat.

Jokainen kristitty on Jeesuksen lähettiläs. Tänä sunnuntaina mietimme, mihin Jeesus meitä lähettää. Liturgi ja saarna Leena Sipola, avustaaAnni Pesonen, kanttori Jonna Vartiainen.

Kirkkokahveilla ohjelmaa, uutispuuroa ja omenapiirakkaa.

Lasse Heikkilän laulujen messu

Lauletaan lauluja Suomalaisesta messusta sekä muita Lasse Heikkilän lauluja ja ollaan sovinnon teeman äärellä. Pyhän aiheena "Antakaa toisillenne anteeksi". HUOM! Ei messua klo 10!

Pyhäinpäivän aamun messu Nurmijärven kirkossa

Pyhäinpäivä aamuna juhlimme pyhien yhteyttä. Kasteen ja ehtoollisen kautta olemme yhtä Jeesuksen kanssa, ja hänen välityksellään jo taivaan juhlaan päässeiden pyhien kanssa. Jokaisessa messussa on pääsiäisen tapahtumien lisäksi läsnä myös taivaan juhla.

Pyhäinpäivän iltamessu Nurmijärven kirkossa

Pyhäinpäivän iltamessussa muistamme kuolleita läheisiämme. Vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten ja Nurmijärvelle haudattujen nimet luetaan. Heidän muistokseen sytytetään kynttilöitä symboliksi siitä, että Jeesuksen ylösnousemus on myös heidän valonsa.