Messu Rajamäen kirkossa 21. sunnuntaina helluntaista

Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, "Kristus lähimmäiselleen".

Jeesus on valtuuttanut kaikki seuraajansa viemään eteenpäin evankeliumin ilosanomaa. Hän on uskonut meille ihmisille kallisarvoisen tehtävän: tehdä kaikki kansat Hänen opetuslapsikseen. Jumalanpalvelus varustaa meitä kutakin omalla paikallamme hänen sanansaattajikseen.

Messun aikana mahdollisuus pyhäkouluun ja messun jälkeen kirkkokahvit.

Kirkkokahvien yhteydessä Pekka Kiviranta esittelee Evankelisen lähetysyhdistys ELY ry:n toimintaa.

Päivän tekstit:

1. lukukappale Aam. 7:10 - 15

2. lukukappale Gal. 4:12 - 20

Evankeliumi Joh. 13:16 - 20

Musiikki: Satu Ranta (kanttori), Veera Kuusirati (viulu ja laulu)

Liturgi: Jarmo Hella

Saarna: Pekka Kiviranta Evankelisesta lähetysyhdistys ELY ry:stä

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri (50 %)

Messu Rajamäen kirkossa Uskonpuhdistuksen muistopäivänä

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea." (1. Kor. 3: 11)

Messu Nurmijärven kirkossa

Tämän pyhän messussa vietetään uskontunnustuksen muistopäivää miettien sitä, mikä on kristillisen uskon syvin ydin. Ihmisen pienuuden ja Jumalan suuruuden sekä avaran armon näkökulmaa mietiskelyyn tuo Herättäjä-yhdistyksen kirkkopyhä.

Iltamessu

Iltamessu "Uskonpuhdistuksen muistopäivä"