Perheiden metsäretkipäivä

Perheiden metsäretkipäivä

Veteraanimaja, Särkilahdentie 84, 05100 Röykkä

Tule ulkoilemaan yhdessä lastesi kanssa!

Nurmijärven seurakunta ja Nurmijärven Latu järjestävät yhteistyössä perheille metsäretkipäivän. Pakatkaa reppuihinne reipasta ulkoilumieltä ja säänmukainen vaatetus ja tulkaa mukaan!
Tapahtuman aikana voitte käydä erilaisilla toimintarasteilla Veteraanimajan lähimetsän alueella ja yhteistä Metsäkirkkoa vietämme klo 11.30 pastori Tiina Huovilan johdolla.
Koska ulkoilun lomassa tulee varmasti myös nälkä, voitte joko nauttia lämpimän ulkolounaan (jauhelihaperunasoselaatikko sekä kasvisvaihtoehto) tai grillata omat tai pikkukolikolla NurLa:n makkarat. Ruoan hinta on aikuisilta 5€ ja lapsilta 3,5€, alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi. Ruokailuun on korttimaksumahdollisuus.
Yhteiset aloitukset ovat klo 10.15 sekä 10.45, joiden jälkeen metsä on vapaa touhuja varten. Veteraanimajan parkkialue on kohtuullisen pieni, joten saavuthan ajoissa paikalle. Varaudu myös kävelymatkaan Röykän uimarannan tai viereisen puutarhan parkkipaikoilta. Uimarannalta tulevalla polulla ei mahdu kulkemaan rattailla.
Toivomme klikkaamaan "Osallistun" -kohtaa Facebookin tapahtumakutsussa, jotta ruoan määrä olisi helpompaa arvioida.