Pyhäinpäivän aamun messu Nurmijärven kirkossa

la 3.11. kello 10.00

Pyhäinpäivä aamuna juhlimme pyhien yhteyttä. Kasteen ja ehtoollisen kautta olemme yhtä Jeesuksen kanssa, ja hänen välityksellään jo taivaan juhlaan päässeiden pyhien kanssa. Jokaisessa messussa on pääsiäisen tapahtumien lisäksi läsnä myös taivaan juhla.

Yhteys Kristukseen on myös yhteyttä pyhien joukkoon. Poisnukkuneet pyhät ovat kanssamme ehtoollispöydässä, jossa Kristuksen kuolema ja ylösnousemus antavat meille lupauksen taivaan juhlasta.

Saarna ja liturgia Jouni Vasikainen. Avustavana pappina toimii Markus Asunta, ja kanttorina Janne Peltokorpi.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Kirkkokahvit.

Messu 11. sunnuntaina helluntaista. Saarnaajana kiimingin seurakunnan kappalainen Klaus Kallioranta. Ps. 81: 9-17 Ensimmäinen lukukappale Jer. 18: 1-10 Toinen lukukappale Ilm. 3: 1-6 Evankeliumi Luuk. 19: 41-48

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavustajien kokous

Messuavustajien kokous seurakuntakeskuksella. Tule mukaan suunnittelemaan messuja ja jakamaan ajatuksia messuelämästä Nurmijärvellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!