Isänpäivän Messulaulumessu

"Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä." (Job 19:25) 25. sunnuntai helluntaista, Kuolemasta elämään

Jeesus herätti maallisen elämänsä aikana kuolleita. Samoin hän on herättävä meidät jokaisen viimeisenä päivänä. Jeesus itse voitti kuoleman vallan nousemalla kuolleista. Siksi saamme kristittyinä luottaa siihen, että kuolemalla ei ole viimeistä sanaa elämässämme.

Tekstit: Saarn. 12:(1-5) 6-7; 2. Tim. 4:6-8; Luuk. 20:27-40

Liturgina ja saarnaa Tiina Huovila, avustaa Riitta-Leena Sihvola, kanttorina Julia Hyyrynen. Riia Brandenburg ja Päivi Masih laulavat ja diakoniapiiri avustaa muissa messutehtävissä sekä tarjoilee messun jälkeen isänpäivän kakkukahvit. Virsien sijasta messussa lauletaan Messulauluja. Ei pyhäkoulua.

Tervetuloa!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavaustajien kokous

Kirkonkylän messuavustajien kokous. Tervetuloa myös uusille avustajille.

Rippikoulujen aloitusmessu

Tervetuloa erityisesti kaikki rippikoulua aloittavat ihmettelemään messun salaisuuksia ja saamaan riparipassi! 3. sunnuntai loppiaisesta, Jeesus herättää uskon.

Artturi-sali

Leo Louhivaaran konsertti: Elämäni laulut

Konsertin musiikki on perinteistä hengellistä musiikkia,joka on myös läpileikkaus elämän varrelta.