Iltamessu

Iltamessu on rento jumalanpalvelus, joka on vahvasti tekijöidensä näköinen. Tänään palveluvuorossa isoskoulutettavat!

Iltamessussa kuullaan sanaa, rukoillaan, lauletaan ja vietetään ehtoollista. Niiden välissä on lupa hengähtää.

Tuomiosunnuntain tekstit kertovat Kristuksen kuninkuudesta. Palvelutehtävissä on Ida Vartiala (saarna), Johannes Haapalainen, nuorten bändi Jonna Vartiaisen johdolla sekä isoskoulutettavat.

Messun jälkeen iltapala. Tervetuloa!

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Kirkkokahvit.

Messu 11. sunnuntaina helluntaista. Saarnaajana kiimingin seurakunnan kappalainen Klaus Kallioranta. Ps. 81: 9-17 Ensimmäinen lukukappale Jer. 18: 1-10 Toinen lukukappale Ilm. 3: 1-6 Evankeliumi Luuk. 19: 41-48

Nurmijärven kirkko

Syyskauden avaus, työntekijöitten ja vapaaehtoisten siunaus.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Messuavustajien kokous

Messuavustajien kokous seurakuntakeskuksella. Tule mukaan suunnittelemaan messuja ja jakamaan ajatuksia messuelämästä Nurmijärvellä. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!