Petri Laaksosen joulukonsertti

Petri Laaksosen joulukonsertti Klaukkalan kirkko

Laaksosen joulukonsertti on oivallinen mahdollisuus virittäytyä vuoden suureen juhlaan vahvan tulkitsijan ja melodisten laulujen myötä, joilla Petri haluaa välittää joulun toivorikasta ja lohduttavaa viestiä, iloa ja rauhaa.

Laulaja - lauluntekijä Petri Laaksonen esiintyy adventin aikaan usealla paikkakunnalla eri puolella Suomea joulukonsertissaan. Vuonna 1994 ensilevynsä Täällä Pohjantähden alla julkaisseen artistin ohjelmistoon ovat aina kuuluneet myös joululaulut sekä niiden myötä hänen suositut joulukonserttinsa. Konsertissa Petri Laaksosta säestävät vivahteikkaasti taitavat ammattimuusikot Petri Hatakka koskettimet sekä kitaristeina paikkakuntakohtaisesti Make Perttilä ja Jan Lindström.

Liput 20 € ennakkoon Ticketmasterin kautta tai tuntia ennen ovelta.

Tervetuloa!

Nurmijärven kirkko

Tribute to Mahalia Jackson-konsertti

Gospelia jazzin hengessä!