Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Adventti on Jeesuksen odottamisen aikaa. Yksi odotuksen näkökulma on hänen paluunsa kunniassa ja kirkkaudessa.

Vaikka Kristuksen kuninkuudesta puhuttiin juuri tuomiosunnuntain yhteydessä kaksi viikkoa sitten, näkökulma on adventtina hieman eri. Kirkko ja koko maailma odottavat mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, ahdistuksen loppumista. Niinpä adventtirukouksessamme kaikuu varhaisen kristikunnan arameankielinen huokaus: Maranata! Tule, Herra Jeesus!

Saarna ja liturgia Markus Asunta, avustavana pappina toimii Anna-Kaisa Tenhunen. Kanttorillisen vastuun musiikista kantaa Mikko Peltokorpi.

Nurmijärven kirkko

Mikkelinpäiän messu Nurmijärven kirkossa. Kirkkokahvit

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen, musiikin ja Pyhän äärelle.

Perhemessu Klaukkalan kirkossa

Mikkelinpäivä kutsuu kaikenikäisiä kirkkoon.

Mikkelinpäivän perhemessu

Perhemessussa ihmettelemme yhdessä enkeleitä, Jumalan sanansaattajia. Messun kesto n. 45 min., jonka jälkeen kirkkokahvit ja -mehut suolaisen syötävän kera. HUOM! Ei messua klo 10!