Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Adventti on Jeesuksen odottamisen aikaa. Yksi odotuksen näkökulma on hänen paluunsa kunniassa ja kirkkaudessa.

Vaikka Kristuksen kuninkuudesta puhuttiin juuri tuomiosunnuntain yhteydessä kaksi viikkoa sitten, näkökulma on adventtina hieman eri. Kirkko ja koko maailma odottavat mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, ahdistuksen loppumista. Niinpä adventtirukouksessamme kaikuu varhaisen kristikunnan arameankielinen huokaus: Maranata! Tule, Herra Jeesus!

Saarna ja liturgia Markus Asunta, avustavana pappina toimii Anna-Kaisa Tenhunen. Kanttorillisen vastuun musiikista kantaa Mikko Peltokorpi.

Nurmijärven kirkko

messu

Aiheena Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Messu

Vilho Pelkonen,sello Papit Anni Pesonen ja Tiina Huovila, kanttori Julia Hyyrynen. Messun jälkeen kevään avustusvuorojen jakokokous

Messuyhteisön tutustumistuokio

Tutustumis- ja laulutuokio erityisesti niille, joilla on kiinnostusta toimia messuissa vapaaehtoistehtävissä.