Päiväkerhojen ja avoimen toiminnan joulukirkko

Nurmijärven kirkko

Lämpimästi tervetuloa Nurmijärven kirkonkylän avoimen toiminnan sekä päiväkerhojen yhteiseen joulukirkkoon!

Perheiden joulukirkon kesto noin 30 min.

Kirkkohetken jälkeen seurakuntakeskuksessa tarjolla joulupuuroa, glögiä/mehua sekä pipareita.

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhossa on kirkkohetki klo 9.30. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho