Joulupolku

Joulupolku Kuusela

Tule mukaan tutustumaan parin tuhannen vuoden takaisiin tapahtumiin, joiden muistoksi yhä vietämme joulua.

Lastenohjaajien johdattamina perheet pääsevät näkemään ja kokemaan ensimmäisen joulun ihmeelliset tapahtumat. Opastetut kierrokset lähtevät klo 14.30, 15.30, 16.30, 17.30 ja 18.30.

Valitse vapaasti perheellesi sopiva aika, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Pukeuduthan sään mukaisesti, sillä tapahtuma toteutetaan kokonaisuudessaan ulkona eikä säävarausta ole. Kierros kestää noin 30 min.

Autojen pysäköinti hautausmaan tai seurakuntakeskuksen parkkipaikalle. Kuuselan pihaan käynti Aleksis Kiven tien puolelta.

Airikkalan tilan lampaat ovat ihailtavina Kuuselan pihapiirissä 3.-20.12. Ruokintamahdollisuutta ei ole, koska lampaat syövät omaa luomuruokaansa.

Lämpimästi tervetuloa!

Johtava varhaiskasvatuksenohjaaja
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhossa on kirkkohetki klo 9.30. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho