Mitä meille kuuluu - leiri pariskunnille

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leiri on tarkoitettu kaikille pareille, jotka haluavat parantaa vuorovaikutus- ja yhteistoimintataitojaan.

Ohjaajina leirillä toimivat lapsi- ja perhetyöntekijät Tarja Tolppola ja Riikka Sarmala. Asiantuntija-alustajana ja keskustelijana mukana perheneuvoja Elina Mäenpää Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Ohjelmassa myös yhdessäoloa, rentoutumista, ulkoilua, saunomista sekä hyvää ruokaa valmiista pöydästä.

Leirin hinta on 50€/hlö, sis. majoituksen ja täysihoidon.

Ilmoittautumislinkki löytyy tältä sivulta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.1.2019.

Lisätietoja leiristä voi kysellä leirin ohjaajilta Tarjalta ja Riikalta.

Lämpimästi tervetuloa!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Srk-kerho

Keskustelupainotteinen kerho, hartaus, vapaaehtoinen kahviraha 1,- vetäjänä Anita Harju ja Liisa Paulanto

Ystävyyden kammari

Rukousklinikkka

Rukousklinikka tarjoaa matalan kynnyksen rukouspalvelua sairauden, masennuksen tai muun elämän haasteen kohdanneelle. Avoin kaikille, Tervetuloa tutustumaan!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Srk-kerho