Nurmijärven kirkko

Messu on paikka, jossa mieliimme palautetaan Jumalan sanan kautta, että Jeesus on osallinen ihmiselämästä. Ehtoollisen kautta tulemme osallisiksi Hänestä. Sieltä meidät myös lähetetään arkiseen jumalanpalvelustehtävään, kukin omalle paikallemme maailmassa.

Tästä sunnuntaista alkaen kirkon vuodekierrossa katse kiinnittyy jo pääsiäiseen, joka häämöttää noin seitsemänkymmenen päivän päässä. Paastonajan alkuun on vähän yli kaksi viikkoa. Kun kristikunta valmistautuu kilvoittelun ja arkielämässäkin näkyvän yksinkertaistamisen aikaan, on tärkeä muistaa myös että Jumalan armoa ei voi ansaita. Tästä aiheesta puhutaan päivän raamatunkohdissa.

Liturgian johtaa ja saarnasta vastaa Markus Asunta.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen, musiikin ja Pyhän äärelle.

Messu Rajamäen kirkossa 19. sunnuntaina helluntaista

"Kuule, Israel! Herra on meidän Jumalamme, Herra yksin. Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja koko voimastasi." 5. Moos. 6:4

Messu Nurmijärven kirkossa

Rakkauden kaksoiskäsky. Miten voi rakastaa häntä, jota ei näe? Millaista tämä rakkaus on? Voiko ylipäätään rakastaa liikaa?