Seikkailupäivä Hyvinkään Sveitsissä 20.2.2019

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule sinäkin kanssamme nauttimaan ihanasta lomasta, seikkailusta ja hyvästä seurasta!

• Retken hinta on 15€/osallistuja

• Retkelle lähdemme Klaukkalan linja-autoasema klo 9.30

Nurmijärven seurakuntakeskus klo 10.00 ja

Rajamäen linja-autoasema klo 10.30.

• Paluu tapahtuu päinvastaisessa järjestyksessä, niin että Hyvinkäältä lähdemme klo 17.00.

• Nurmijärven seurakunta maksaa matkat ja keittolounaan päivän aikana.

Kaikki osallistujat ovat vakuutettuja.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin maksulinkki retkestä samoin tarkempia ohjeita retkiin liittyen.

Terveisin: Aino, Anni, Essi, Hille, Kerttu, Leevi, Sani, Toni ja Maritta

varhaisnuorisotyö
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Haikalan koulun kerhotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala

Haikalan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Kuusirinteen kerhotalo

Kuusirinteen perhekerho