Tuomasmessu

Huom. aika! 1. paastonajan sunnuntain iltamessu. Tuomasmessulauluja, yhteistä rukousta, mahdollisuus esirukoukseen ja öljyllä voiteluun, ehtoollinen.

Tuomasmessu on saanut nimensä opetuslapsi Tuomaasta, joka epäili Jeesuksen ylösnousemusta. Tuomasmessu on tarkoitettu ihan kaikille ja kaikenlaisille uskoville, epäilijöille, etsijöille ja uskostaan varmoille. Messussa lauletaan Tuomasmessulauluja ja yhteinen rukous on keskeisessä osassa. Vietämme myös yhteistä juhla-ateriaa, ehtoollista. Halutessasi voit kirjoittaa omia esirukouspyyntöjä, rukoilla yhdessä papin kanssa ja saada öljyllä voitelun.

Palvelutehtävissä Ankkurilaiset, papit Tiina Huovila ja Jarmo Hella, kanttori Julia Hyyrynen sekä muusikot Pertti Eskelinen Löytöretki-yhtyeineen.

Ei pyhäkoulua. Messun jälkeen tarjolla iltateet. Tervetuloa hiljentymään ja aloittamaan paastonaikaa yhdessä!

1. sunnuntai pääsiäisestä. Ylösnousseen todistajia.

Messu Klaukkalan kirkko

Messu Klaukkalan kirkko Ylösnousseen todistajia