Kaakaopyhäkoulu

Rajamäen Kirkonnurkka

1.-6. -luokkalaisille koulun päättymisen mukaan.

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tule mukaan oman aikataulusi mukaan -yhden kerran tai joka viikko!

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela

Röykän perhekerho

Perhekerhossa on pieni kirkkohetki klo 10.00. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.