Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Alustajana Ameena teemasta "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi!

Amandan aamukahvit on levollinen aamuhetki naisille. Aamupäivän aikana saa nauttia musiikista, asiasta ja yhdessäolosta. Sekä tietenkin emännän loihtimista tarjoiluista!

Maaliskuun puhujavieras Ameena kertoo naisten kohtaamista vaikeuksista otsikolla "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina toimii Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Kokoonnumme seurakuntasalissa. Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa. Kirkkokahvit.

Messu 11. sunnuntaina helluntaista. Saarnaajana kiimingin seurakunnan kappalainen Klaus Kallioranta. Ps. 81: 9-17 Ensimmäinen lukukappale Jer. 18: 1-10 Toinen lukukappale Ilm. 3: 1-6 Evankeliumi Luuk. 19: 41-48

Ystävyyden kammari

Unohdettu myöhäisromantikko: Richard Stöhrin musiikkia uruille ja pianolle

Konsertti, jossa urut ja piano soivat yhdessä ja erikseen. Jan Lehtola, urut ja Annikka Konttori-Gustafsson, piano