Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Alustajana Ameena teemasta "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi!

Amandan aamukahvit on levollinen aamuhetki naisille. Aamupäivän aikana saa nauttia musiikista, asiasta ja yhdessäolosta. Sekä tietenkin emännän loihtimista tarjoiluista!

Maaliskuun puhujavieras Ameena kertoo naisten kohtaamista vaikeuksista otsikolla "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina toimii Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Kokoonnumme seurakuntasalissa. Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Keskustelupiiri Ankkuri

Keskustelupiiri Ankkuri kokoontuu aina parillisten viikkojen sunnuntaina klo 15-17 Rajamäen kirkon kerhotilassa kirkon alakerrassa. Käynti kirkon takaa parkkipaikalta. Tervetuloa mukaan!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Toimintaa näkövammaisille