Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Alustajana Ameena teemasta "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi!

Amandan aamukahvit on levollinen aamuhetki naisille. Aamupäivän aikana saa nauttia musiikista, asiasta ja yhdessäolosta. Sekä tietenkin emännän loihtimista tarjoiluista!

Maaliskuun puhujavieras Ameena kertoo naisten kohtaamista vaikeuksista otsikolla "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina toimii Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Kokoonnumme seurakuntasalissa. Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Nurmijärven kirkko

Lohdutuksen ilta

Musiikkia, laulua ja sanoja menetyksestä, surusta ja toivosta

Safarikuoron konsertti

Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

Klaken iltamessu

Iltamessussa levähdetään ja ollaan rennosti Jumalan edessä.