Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Alustajana Ameena teemasta "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi!

Amandan aamukahvit on levollinen aamuhetki naisille. Aamupäivän aikana saa nauttia musiikista, asiasta ja yhdessäolosta. Sekä tietenkin emännän loihtimista tarjoiluista!

Maaliskuun puhujavieras Ameena kertoo naisten kohtaamista vaikeuksista otsikolla "Vainotut naiset Afrikassa". Tulkkina toimii Sari Palomäki Marttyyrien ääni -järjestöstä.

Kokoonnumme seurakuntasalissa. Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Myllykoski

Kaikenikäisten kevätretki Myllykoskelle perjantaina 24.5. klo 17–20

Kaikenikäisten kevätretki Myllykoskelle hyvässä seurassa perjantaina 24.5. klo 17–20 Makkaran- ja letunpaistoa Luontopolku Yhteislaulua Mukavaa seuraa Lapset vanhempiensa vastuulla Päihteetön retki

Monikulttuurinen kevätjuhla Klaukkalan kirkolla perjantaina 31.5. klo 18-21

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa mukaan laulamaan uusia tai perinteisiä, mutta sitäkin kauniimpia joululauluja! Mukana laulamassa Rajamäen mieslaulajat.