Kuuselan perhekerho

Kuusela

Perhekerhossa on kirkkohetki klo 10.00. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Voit tulla mukaan silloin tällöin tai joka kerta, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kahvimaksu 1€/perhe.

Toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Lämpimästi tervetuloa!

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhossa on kirkkohetki klo 9.30. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho