Messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Paastonaika etenee syvimpään vaiheeseensa. Kärsimysajan messuun tuo valoaan Too Many Sisters-kuoro.

Paasto tulee syvimpään vaiheeseensa viidentenä sunnuntainaan, joka tunnetaankin nimellä "Kärsimyksen sunnuntai". Päivän raamatunteksteissä käsitellään sitä, kuinka Jeesuksen omat aikalaiset eivät ymmärtäneet häntä, vaan käänsivät hänelle selkänsä. Kuitenkin juuri sitä kautta hänestä tuli kulmakivi, jonka varaan rakentuu kaikkien kansojen mahdollisuus lähestyä Jumalaa.

Messussa saarnaa tiedottajamme, teologian maisteri Piia Ahtee. Palveluksen johtaa Markus Asunta. Mukana on myös Too Many Sisters-kuoro.

Rippikoulujen aloitusmessu

Messuun kutsutaan erityisesti tänä vuonna rippikoulunsa käyviä, mutta muutkin ovat toki tervetulleita! Messun jälkeen jaetaan riparipassit.

Messu Nurmijärven kirkossa, rippikoulusunnuntai

3. su loppiaisesta. Jeesus herättää uskon. Usko ei ole pysyvä olotila, se muuttaa muotoaan elämänvaiheissa. Vietämme rippikoulusunnuntaita; rippikouluaan aloittavat saavat riparipassin.

Rajamäen pyhäkoulu

Lasten oma kirkkohetki päiväkerhotiloissa