Leiri yksinhuoltajille lapsineen

Ilmoittaudu tästä

Tule viettämään mukava keväinen viikonloppu seurakunnan leirikeskukseen Sääksiin - juuri sinä, isä tai äiti, lastesi kanssa.

Viikonlopun aikana nautitaan yhdessäolosta, hyvästä ruoasta sekä yhteisistä puuhista pääsiäisaskarteluineen.

On kiva päästä juttelemaan ja jakamaan yhteisiä asioita samassa elämäntilanteessa olevien kanssa saaden voimaa omaan arkeen.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 12.

Hinta on aikuisilta 50€, lapset 4-12v. 20€ ja alle 4. ilmainen. Sisarusalennus on 50% nuoremmilta lapsilta. Hinta sisältää majoituksen ja täysihoidon. Lasku lähetetään sähköpostilla maksajaksi merkitylle henkilölle leirin jälkeen.

Lisätietoja leirin sisällöstä voi kysellä Riikka Sarmalalta, riikka.sarmala@evl.fi.

Mikäli ilmoittautumisen kanssa tulee ongelmia tai asiasi liittyy maksuun, ole yhteydessä Taina Rauhalaan, taina.rauhala@evl.fi tai 050 356 4881.

Lämpimästi tervetuloa mukaan leirille,

t. Riikka Sarmala ja Tarja Tolppola

Perttulan kansantalo

Perttulan perhekerho

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Pyhäkoulu, Rajamäki

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Pyhäkoulu, Nurmijärvi

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.