Palmusununtain messu Nurmijärven kirkossa

Nurmijärven kirkko

Hiljaisen viikon matka pääsiäiseen alkaa palmusunnuntain riemusaatosta. Palmusunnuntain messu aloitetaan yhteisellä ristisaatolla kirkon parkkipaikalta klo 9.50.

Kun Jeesus saapui Jerusalemin pääsiäisjuhlille, sinne matkannut pyhiinvaeltajien joukko tervehti häntä kuninkaanaan. Viikon mittaan riemusaatto vaihtui ristin tiehen. Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon matkan ristin ja ylösnousemuksen pääsiäisjuhlaan. Kirkko muistaa näitä tapahtumia ja ottaa samalla vastaan Jeesuksen, joka saapuu luoksemme sanassaan ja ehtoollisleipään ja -viiniin kätkeytyneenä. Saamme laulaa yhdessä taivaan enkelien kanssa hänen pyhyydestään ja tervehtiä yhdessä Jerusalemin pyhiinaveltajien kanssa: "Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä!"

Messussa saarnaa Ari Tuhkanen, palveluksen johtaa Markus Asunta. Kanttorina toimii Janne Peltokorpi.

Palmukulkue kirkon parkkipaikalta klo 9.50, messu alkaa kirkossa klo 10.00

Juhannusjuhla Sääksissä

Nurmijärven ja Hyvinkään seurakuntien juhannusjuhla Sääksin leirikeskuksissa.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa toisena sunnuntaina helluntaista. Kirkkokahvit museokahvilassa

Pyhäpäivän aiheena ovat katoavat ja katoamattomat aarteet

Messu Nurmijärven kirkossa

Köyhän Lasaruksen tarina auttaa valottamaan "katoavien ja katoamattomien aarteiden" merkitystä.