Palmusununtain messu Nurmijärven kirkossa

su 14.4. kello 10.00

Nurmijärven kirkko

Hiljaisen viikon matka pääsiäiseen alkaa palmusunnuntain riemusaatosta. Palmusunnuntain messu aloitetaan yhteisellä ristisaatolla kirkon parkkipaikalta klo 9.50.

Kun Jeesus saapui Jerusalemin pääsiäisjuhlille, sinne matkannut pyhiinvaeltajien joukko tervehti häntä kuninkaanaan. Viikon mittaan riemusaatto vaihtui ristin tiehen. Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon matkan ristin ja ylösnousemuksen pääsiäisjuhlaan. Kirkko muistaa näitä tapahtumia ja ottaa samalla vastaan Jeesuksen, joka saapuu luoksemme sanassaan ja ehtoollisleipään ja -viiniin kätkeytyneenä. Saamme laulaa yhdessä taivaan enkelien kanssa hänen pyhyydestään ja tervehtiä yhdessä Jerusalemin pyhiinaveltajien kanssa: "Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä!"

Messussa saarnaa Ari Tuhkanen, palveluksen johtaa Markus Asunta. Kanttorina toimii Janne Peltokorpi.

Palmukulkue kirkon parkkipaikalta klo 9.50, messu alkaa kirkossa klo 10.00


Katso myös

su 26.1. klo 10.00

Rajamäen kirkko

Rippikoulujen aloitusmessu

Messuun kutsutaan erityisesti tänä vuonna rippikoulunsa käyviä, mutta muutkin ovat toki tervetulleita! Messun jälkeen jaetaan riparipassit.
su 26.1. klo 10.00

Messu Nurmijärven kirkossa, rippikoulusunnuntai

3. su loppiaisesta. Jeesus herättää uskon. Usko ei ole pysyvä olotila, se muuttaa muotoaan elämänvaiheissa. Vietämme rippikoulusunnuntaita; rippikouluaan aloittavat saavat riparipassin.
su 26.1. klo 10.00 -11.30

Rajamäen kirkko

Rajamäen pyhäkoulu

Lasten oma kirkkohetki päiväkerhotiloissa