Amandan aamukahvit

Sinulle nainen! Kevään viimeisillä naisten aamukahveilla lauteille nousee Amanda-tiimi.

Rakkaudella katettu, rohkaisulla maustettu, yhdessä jaettu kiireetön hetki aamuusi!

Amandan aamukahvit on levollinen aamuhetki naisille. Aamupäivän aikana saa nauttia musiikista, asiasta ja yhdessäolosta. Sekä tietenkin emännän loihtimista tarjoiluista!

Kevään viimeisillä aamukahveilla ohjelmasta huolehtii Amanda-tiimi.

Kokoonnumme seurakuntasalissa. Vapaaehtoinen kahviraha 5e.

Keskustelupiiri Ankkuri

Keskustelupiiri Ankkuri kokoontuu aina parillisten viikkojen sunnuntaina klo 15-17 Rajamäen kirkon kerhotilassa kirkon alakerrassa. Käynti kirkon takaa parkkipaikalta. Tervetuloa mukaan!

Nurmijärven seurakuntakeskus

Toimintaa näkövammaisille