Pyhäkoulu, Nurmijärvi

Nurmijärven seurakuntakeskus

Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Nurmijärven seurakuntakeskuksen päiväkerhotilat (Aleksis Kiven tie 5, kellotapulin puolelta sisään)

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Klaukkalan perhekerho

Perhekerhossa on kirkkohetki klo 9.30. Kesto noin 30 min. Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja koko perheelle tarkoitettuja kerhoja, joissa voi vaihtaa ajatuksia kahvikupposen ääressä yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Röykän Toimela

Röykän perhekerho