Messu, rukoussunnuntai

Nurmijärven kirkko

Rukoussunnuntai. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon. Vietämme Nurmijärven Nuorten Kristillisen Yhdistyksen, NKY:n, juhlamessua.

saarnaa Martti Pitkänen, liturgi Markus Asunta, avustaa Pirjo Kuula, Hanna Alava, kanttori Mikko Peltokorpi. Kings Kids - lasten ryhmä.

Messun jälkeen keittolounas ja kahvit. Juhla seurakuntasalissa, jossa kuullaan mm. kirkkoherra Kosti Kankaisen elämäntyöstä.

Rippikoulujen aloitusmessu

Messuun kutsutaan erityisesti tänä vuonna rippikoulunsa käyviä, mutta muutkin ovat toki tervetulleita! Messun jälkeen jaetaan riparipassit.

Messu Nurmijärven kirkossa, rippikoulusunnuntai

3. su loppiaisesta. Jeesus herättää uskon. Usko ei ole pysyvä olotila, se muuttaa muotoaan elämänvaiheissa. Vietämme rippikoulusunnuntaita; rippikouluaan aloittavat saavat riparipassin.

Rajamäen pyhäkoulu

Lasten oma kirkkohetki päiväkerhotiloissa