Puhelin, rukous ja elämä

Yhteistä rukousta Domini Life -mobiilirukoussovelluksen avulla Timo Reuhkalan johdolla

Älypuhelimeen ladattava Domini Life -sovellus tarjoaa nykyaikaisen tavan elää todeksi kristillistä elämää. Tukena ovat mm. rukousseinä, eri kristillisten medioiden uutisvirta sekä hankkeet maailmalla. Sovelluksen punaisena lankana on rukous.

Mukana sovelluksen käyttöä opettamassa Timo Reuhkala Sansasta. Voit ladata maksuttoman Domini Life -sovelluksen jo etukäteen sovelluskaupasta. Tilaisuuteen voi osallistua myös ilman älypuhelinta, tärkeintä on yhteinen rukous.

Tilaisuus pidetään kirkon seurakuntasalissa, jossa tilaisuuden jälkeen on tarjolla keittopäivällinen. Illan päätteeksi on Tuomasmessu klo 18.

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa

Köyhän Lasaruksen tarina auttaa valottamaan "katoavien ja katoamattomien aarteiden" merkitystä.

Konfirmaatiomessu

Messun yhteydessä Elämännokka 2 -leirin konfirmaatio.